Plantenbakken 

Plantenbakken zijn leverbaar in diverse soorten en maten, niet alleen het leveren van de plantenbakken op locatie, maar ook het compleet aanplanten en het onderhouden van de plantenbakken behoort tot de mogelijkheden.

Door de samenwerking met diverse leveranciers is een breed assortiment leverbaar, denk hierbij aan hout, kunststof, ijzer etc. Voor iedere klant is er een passende oplossing! Tevens zijn er veel mogelijkheden in de beplanting van de plantenbakken, zodat deze geheel bij uw (huis)stijl aansluiten. 

Bij plantenbakken kiezen wij zowel bij de bak alsmede voor de beplanting voor maatwerk! Bakken worden niet alleen bij particulieren geplaatst maar ook bij bedrijven, die hiermee de uitstraling van hun bedrijf kunnen verbeteren. Plantenbakken worden in diverse afmetingen geleverd van 20 liter tot 1500 liter… uiteraard zijn de plantenbakken ook verplaatsbaar te maken.

 

Verhuur plantenbakken

Wij hebben diverse soorten plantenbakken in de verhuur, deze bakken zijn compleet beplant en te huren voor bepaalde tijd. Denk bijvoorbeeld aan een feest of partij waar extra decoratie gewenst is, de bakken zijn vooral geschikt voor buitenevenementen. Naast deze bakken zijn wij gespecialiseerd in het aankleden van hippische evenementen, vanaf de dressuurletters tot aan de plantenbakken kunnen wij u van dienst zijn.
 

Fotos van onze plantenbakken